“Vay Sen Misin Ben Olan” isimli tiyatro oyunu sahne aldı

    “Vay Sen Misin Ben Olan” isimli tiyatro oyunu sahne aldı

    Gümülcine Belediyesi Şehir Tiyatrosu, (DİPETHE) Türkiye’den İstanbul Meydan Sahnesi işbirliği ile “Vay Sen Misin Ben Olan” isimli tiyatro oyununu 9 Şubat Cuma akşamı Gümülcine’de sergiledi.

    Oyunda bazı insanların karakterlerinin yaşam koşullarına göre değişmeyebileceğini, insanın yedisinde neyse yetmişinde de o olabileceğini, iki farklı evliliğin üzerinden mizahi bir dille tiyatro severlere aktarıldı. Gümülcine Belediyesi Şehir Tiyatrosu Başkanı Sofia Meneselidou oyun öncesi yaptığı selamlama konuşmasında, İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularının geçen yıl da burada sahne aldıklarını hatırlatarak, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Emre Ahmet ve Meclisi Üyesi Hasan Hasan’a teşekkür etti.

    Oyunda Tuba Erdem, Deniz Oral, Ece Müderrisoğlu, Kemal Kuruçay ve Kemal Zeydan rol aldı. Oyuna Gümülcine ve civar köylerden çok sayıda tiyatro sever yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca oyunu izlemeye gelenler arasında Gümülcine Belediyesi Şehir Tiyatrosu Başkanı Sofia Meneselidou, TOÇEK Tiyatro Yönetmeni Şükran Raif, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Osman, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Ercan Ahmet, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Emre Ahmet, meclis üyeleri Cihan İmamoğlu, Sibel Mustafaoğlu, Hasan Hasan, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’ndan Konsolosluk görevlileri, azınlık kurum ve kuruluş temsilcileri yer aldı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.