Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ertuğrul Karakuş DEB Partisi’ni ziyaret etti

    Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ertuğrul Karakuş DEB Partisi’ni ziyaret etti

    Türkiye’deki Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ ile Rümeli Dergisi Yayın Yönetmeni Mehmet TÜRKER DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosu’nu ziyaret etti.

    Öğretim Üyesi Karakuş Batı Trakya’ya gelerek, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği'nin (BTAYTD) organizatörlüğünde gerçekleşen "Balkanlarda Türk İslam Kültürü Dünü Bugünü Yarını" adlı konferanslar verdi. Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde ve İskeçe Türk Birliği’nde gerçekleşen konferanslar kapsamında Karakuş ve Türker DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosu’nu da ziyaret etti.

    Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakuş’u Parti ziyaretinde Genel Başkan Vekili Ahmet Kara, Genel Başkan Yardımcısı Ramadan Duban, Genel Başkan Danışmanı Bahri Belço ve MYK Üyeleri Mustafa Şargo ile Hüsniye Arabacıoğlu karşıladı. Ayrıca görüşmelere Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Asbaşkanı, DEB Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Sağlık Kolu Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Genel Sekreteri Mümin Mümin de katıldı. Görüşme esnasında Genel Başkan Vekili Ahmet Kara ziyaretçilere Parti hakkında bilgilendirirken Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın yaşadığı sorunlardan bahsetti. Görüşmenin ardından konferansın gerçekleşeği İskeçe Türk Birliği’ne geçildi.

    Konferansın öncesinde yapılan selamlama konuşmaları bölümünde ev sahibi olarak İskeçe Türk Birliği Başkanı ve DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ozan Ahmetoğlu söz alarak Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakuş’a ve Pazar gününü bu konferansa ayıran tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra aynı bölümde Genel Başkan Vekili Ahmet Kara da söz alarak konferansın öneminden bahsetti ve Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakuş’a ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.