"KADINLAR KONUŞUYOR" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

    Previous Next

    "KADINLAR KONUŞUYOR" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

    5.03.2024

    Gümülcine Türk Gençler Birliği Kadınlar Kolu tarafından 04 Mart 2024 Pazartesi akşamı düzenlenen “Kadınlar Konuşuyor” isimli etkinlik samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.

    Etkinlik kapsamında katılımcılar Batı Trakya kadınının yaşanmışlıklarını, başarılarını, sorunlarını dik duruşlarını ilk ağızdan dinleme fırsatı buldular.

    Moderatörümüz Pervin Hayrullah’ın eşliğinde yapılan etkinlikte, GTGB Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali misafirlere davetimize katılım gösterdikleri için teşekkür etti. Kıymetli Hanımefendi İlayda Ünal bu etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu, kadınların birlikteyken daha güçlü olduğunu ifade etti.

    Yaşanmışlıklarını paylaşan Ayşe Kırdali ve Mediha Bekiroğlu bölgemizde yaşanan eğitim sorunlarına dikkat çekti. Eylem Amet Batı Trakya’ya uyum sürecini paylaştı. Asime Hasanoğlu özgüvensiz bir neslin hayatımıza etkisi ve bu durumda neler yapılabilir konusuna değindi. Katılımcılardan Sevgi Molla özel eğitime ihtiyacı olan çocukların toplumdaki yeri hakkında konuştu ve bu bireylerin hakları nelerdir sorusuna, Vildan Şerif açıklık getirdi.

    Gerçekleştirdiğimiz etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan tüm kadınlarımıza çok teşekkür ederiz.

    GTGB

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.