Caner İmam halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor

    Previous Next

    Caner İmam halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor

    15.02.2024

    Yassıköy – İasmos Beleidye Başkanı Caner İmam halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

    Köyleri tek tek dolaşan Caner İmam, 15.02.2024 günü de Yalanca köyünü ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi, her zaman yanlarında olduklarını belirtti ve çözüm yollarını açıkladı.

    Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam, özetle şunlara değindi:

    • Belediyeyi 2,5 milyon avro borçla devraldık. Masrafları kısarak bunları ödemeye çalışacağız.
    • Çok yakında programla 20 işçi alacağız. Bunlar işsiz ve 55 yaşın üzerinde olan kişilerden oluşacak. Bu şekilde belediye hizmetleri daha ucuza yapılmış olacak ve daha fazla insanımız hizmetlerden faydalanmış olacak.
    • Mart ayına kadar Yalanca köyünün su tesisi temizlenecek, ilaçlanacak ve boyanacak. Mayıs ayı sonlarına doğru da basınç motoru takılacak ve böylece yazın su sorunu olmayacak.
    • Yalanca köyü merkezine, insanlarımızın istediği doğrultuda, dinlenme amaçlı modern bir köşk yapılması ve etrafın temizlenmesi için de çalışmalarımıza hemen başlayacağız.
    • En yakın zamanda çöp bidonları yeşil ve mavi olmak üzere ikiye ayrılacak ve böylelikle çöpler ayrıştırılmış olacak. Bunun için de insanlarımızı bilinçli hale getirmek için kampanya düzenleyeceğiz.
    • Belediyeyi devraldığımızda hiç bir programdan faydalanılmadığını tespit ettik. Bir çok programa başvuru süresi sona ermişti. Sadece elektrikli araçlar temin programına yetişebildik ve başvurumuzu yaptık. Önümüzdeki günlerde belediyemize bu program sayesinde 870 bin avro değerinde elektrikli araçlar hibe edilecek. Bu arada iki adet de şarj istasyonu kuracağız.
    • Her tarafta olduğu gibi beledyemizde de sokakta başıboş dolaşan hayvanlar büyük sorun. Bu sorunu da bir merkez kurarak çözmeye çalışacağız.
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.