Milletvekili Özgür Ferhat ilk soru önergesini sundu

    Milletvekili Özgür Ferhat ilk soru önergesini sundu

    Gümülcine, 29.08.2023

    Rodop SYRIZA Milletvekili Özgür Ferhat, Gümülcine'deki Kalfa sapağındaki ölümcül kazadan sonra konuyu  Yunanistan meclisine taşıdı.

    Milletvekili Özgür Ferhat'ın basına gönderdiği bilgilendirme ise şöyle:

    SORU ÖNERGESİ

    Rodop SİRİZA Milletvekili Özgür Ferhat, Gümülcine - Kalfa yolunda Bulgaristan sapağında yaşanan trafik kazalarına ilişkin Alt Yapı ve Ulaştırma Bakanlığı ile Vatandaşı Koruma Bakanlığına hitaben soru önergesi sundu.

    Soru önergesinde milletvekili Özgür Ferhat, söz konusu yol güzergahında yaşanan trafik kazalarına dikkat çekerek, bölge halkının bu konuda haklı itirazlarının olduğunu vurguladı. Hükümet yetkililerinin bu konuya ciddiyetle yaklaşması gerektiğini kaydeden Ferhat, yolda yoğun trafik akışının olduğunu, artık burada yaşanan trafik kazalarının sona ermesini arzu ettiğini belirtti.

    Soru önergesinde milletvekili Özgür Ferhat, ilgili bakanlara şu soruları yöneltti:

    -Trafik kazalarını azaltacak ve yol güvenliğini artıracak önlem ve projeleri destekleyerek mevcut altyapıyı iyileştirmeyi düşünüyor musunuz?

    -Mevcut noktada meydana gelen trafik kazası verilerini de göz önünde bulundurarak, trafik işaretlerinde yeniden düzenlemeye veya bu noktada yaşanan sorunları ortadan kaldırmaya yönelik bir planlamanız var mı?

    TAZİYE MESAJI

    Gümülcine - Kalfa yolunda Bulgaristan sapağında dün akşam (27 Ağustos Pazar) meydana gelen trafik kazasında Kalenderköy’den 22 yaşındaki Hakan Çakır İsmail hayatını kaybetti. Genç yaşta hayatını kaybeden Hakan Çakır İsmail’e Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevdiklerine sabırlar dilerim.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.