Caner İmam: Mülklerini kaybedenler adil bir şekilde tazmin edilmelidir

    Previous Next

    Caner İmam: Mülklerini kaybedenler adil bir şekilde tazmin edilmelidir

    Gümülcine, 24.08.2023

    Yassıköy Belediyesi köylerinde meydana gelen yangın sonrasında, Yassıköy belediye başkan adaylarından Av. Caner İmam bölgeyi ziyaret etti.

    Ziyaretten sonra İmam, sosyal medyadan hasarın tespit edilmesini ve zararların bir an önce tazmin edilmesi gerektiğini vuguladı.

    Caner İmam açıklamasında şunlara değindi:

    Köylerimizi tehdit eden, evleri ve mülkleri yakan yıkıcı yangından 3 gün sonra belediyemiz yangının yaralarını sarıyor.Sorumlular hakkında konuşmanın zamanı değil.

    • Bugün öncelik, yangının tamamen kontrol altına alınması, hasarların onarılması ve mülklerini kaybedenlerin adil bir şekilde tazmin edilmesidir. Bu doğrultuda kurumsal olarak elimizden geleni yapacağız.
    • Gümülcine İtfaiye Müdürlüğüne ,Yassıköy Belediyemizin ve Bölge Sivil Koruma Birimine halen devam eden muazzam çabalarından dolayı şükranlarımı sunmak istiyorum.
    • Ayrıca, gerek yangınların söndürülmesi için malzeme gerekse zor durumlar kalan yangınzedeler için temel ihtiyaçlar konusunda herhangi bir şekilde yardımda bulunan profesyonel işletmelere, sivil toplum kuruluşlarına ve yardımsever vatandaşlara şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum.
    • İlk andan itibaren ön saflarda yer alarak büyük yangının söndürülmesi için mücadele eden hizmet veren tüm gençlerimizi ve gönüllü bölge sakinlerimize, arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bölgelerine olan sevgileri çok büyüktür. Onlar olmasaydı hiçbir çaba başarıya ulaşamazdı. Bir daha böyle bir felaketin yaşanmaması için çalışmaya devam ediyoruz.
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.