BTTDD MUDANYA ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

    BTTDD MUDANYA ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

     

    Gümülcine, 21.08.2023

    BTTDD Bursa Şubesi, Mudanya Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokole göre Yunanistan vatandaşı ve mavi kartlı öğrencilere %20 indirim sağlanmaktadır.

    Konu ile ilgili olarak dernekten aşağıdaki bilgilendirme yapıldı:

    BTTDD Bursa Şubesi olarak hemşehrilerimizin yararına olabilecek iş birliği yaptığımız kurumları güncelleyerek arttırmaya devam ediyoruz. Protokol anlaşmasında kurumları temsilen derneğimiz adına Başkanımız Hasan Karaömer, Mudanya Üniversitesi adına Üniversite Genel Sekreter Yrd. Barış Hasan arasında imzalanan protokol gereğince; yabancı uyruklu öğrenci statüsünde olan Yunanistan Vatandaşı veya Mavi Kartlı öğrencilere özel %20 indirim imkanı sağlanmıştır.

    m-111.jpg

    Görüşmelerimiz ve ziyaretimiz sırasında bizi ağırlamak için Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl,Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Mollasalih bulundu.Mütevelli Heyeti Başkanı Bingöl Batı Trakya halkının yanında olduklarını belirterek ilerleyen süreçlerde de Üniversitemiz ile BTTDD Bursa Şubesinin ortak çalışmaların olmasını istediğini bildirdi.

    İmzaların ardında Başkanımız Hasan Karaömer protokol anlaşmalarının devam edeceğini bildirerek hemşehrilerimiz adına yararlı olması dileklerini iletti. Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl'e, Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Mollasalih'e, Üniversite Genel Sekreter Yrd. Barış Hasan'a sürecin ve görüşmelerin en başından beri olumlu ve pozitif yaklaşımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.