AHMET OSMAN PEHLİVAN: DEĞİŞMEYENLERİ DEĞİŞTİRMEYE YAPILMAYANLARI YAPMAYA GELİYORUM

    AHMET OSMAN PEHLİVAN: DEĞİŞMEYENLERİ DEĞİŞTİRMEYE YAPILMAYANLARI YAPMAYA GELİYORUM

    Gümülcine, 12.08.2023

    Yunanistan’da 8 Ekim 2023 tarihinde yapılacak yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

    - Bölgeye vefa borcum var ve onu ödemek için siyasete girdim.

    - Halkımızdan çok kuvvetli destek istiyorum.

    Doğu Makedonya – Trakya Eyalet meclis üyeliğine, Hristodulos Topsidis'in "Periferiaki Sinthesi" listesinden  aday olan Fizyoterapist Ahmet Osman Pehlivan’la sitemiz okurları için kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

    Neden aday olmak istediğini detaylı bir şekilde anlatan Ahmet Osman Pehlivan’ın, “Bölgeye vefa borcum var ve onu ödemek için siyasete girdim” sözleri dikkat çekti.

    “Bugün benim bu yerlere gelmemde en büyük pay bölgede yaşayan halkımındır. O yüzden benim bu bölgeye vefa borcum var ve onu ödemek için siyasete girdim.

    Bir diğeri ise, listedeki başkan ve diğer arkadaşlar mesleklerinde çok başarılı olmuş kişilerdir. Böyle bir takımla çalışmak herkeze nasip olmaz. Aynı zamanda listemiz bağımsız olduğu için istediğin herşeyi yapabilirsin ve söyleyebilirsin. Eğer parti destekli seçimlere iniyorsan parti organlarına uymak zorundasın. Ondan dolayı seçim çalışmalarımda kullandığım slogan da da belirttiğim   gibi  8 Ekim de değişmeyenleri değiştirmeye, yapılmayanları yapmaya geliyorum.”

    HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

    Ahmet Osman Pehlivan, sözlerinin devamında da fizik tedaviyi bölgede tanıttığını, yıllarca bunu topluma anlattığını ifade etti ve şöyle devam etti:

    “30 yıl önce bölgemizde fizik tedavinin ne olduğunu kimse bilmiyordu ve ben yıllarca toplumumuza bunu anlattım ve başarılı oldum. Bundan dolayıdır ki en popüler meslekler içerisinde yer alıyor. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla yola çıkarak, nasıl sağlık alanında başarılı olduysak inşallah siyaset alanında da halkımızla beraber değişmeyenleri değiştirmeye yapılmayanları yapmaya geliyoruz.”

    HALKIMIZDAN ÇOK KUVVETLİ DESTEK İSTİYORUM

    Ahmet Osman Pehlivan, sözlerinin sonunda da sağlık alanında nasıl hizmet ettiyse, daha fazlasını Eyalet’te de göstereceğini belirtti ve sözlerini şöyle tamamladı:

    “Bir fizyoterapist sağlık çalışanı olarak bölgemize nasıl hizmet ettiysem, aynı hizmeti ve çok daha fazlasını inşallah Eyalettede (Periferya) yapabilmek için halkımızdan çok kuvvetli destek istiyorum.

    YARATILANI YARATANDAN DOLAYI SEVİYORUM

    Ben sağlıkçıyım. insanları seviyorum tıpkı Yunus Emre’nin dediği gibi “Yaratılanı yaratandan dolayı seviyorum.”

    Yıllardır bir çok dernek sivil toplum kuruluşunda görev aldım. Aynı zamanda Rodop ilinde bir çok futbol takımında gönüllü fizyoterapist olarak çalıştım. Siyasetin gönül işi olduğuna inanıyorum. Sağlık alanında yaptıklarım, siyaset alanında yapacaklarımın teminatıdır.

    8 Ekim de değişmeyenleri değiştirmeye yapılmayanları yapmaya geliyoruz.”

     

    AHMET OSMAN PEHLİVAN

    1976 yılında Kozlukebir belediyesine bağlı Hebilköy’de doğdu. İlkokulu köy okulunda bitirdikten sonra orta ve lise öğrenimi için yatılı olarak Edirne’ye gitti.

    1999 yılında İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesinden Fizyoterapist olarak mezun oldu.

    Atina’da askerlik görevini tamamladıktan sonra 2001 yılında, Şapçı kasabasında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni kurdu. 22 yıldan bu yana halkımıza fizyoterapist olarak hizmet sunmaktadır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.