Edirne'de "Dünya Kahvaltı Günü" etkinliği düzenlendi

    Previous Next

    Edirne'de "Dünya Kahvaltı Günü" etkinliği düzenlendi

    Gümülcine, 6.06.2023

    Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliği tarafından düzenlenen "Dünya Kahvaltı Günü" etkinliğine Gümülcine Türk Gençler Birliği Kadınlar Kolu ve İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu olarak iştirak ettik.

    Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük yaptıkları konuşmalarda Batı Trakya’dan gelen öğrenci ve aileleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılmış olan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinin bir devamı olan Dünya Kahvaltı Günü'ne Batı Trakya giden çocuklarımızla birlikte, Edirne'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocuklar da katıldı.

    Etkinlik kapsamında, zengin Türk Kahvaltısı çeşitleri, ilizyon gösterisi ve katılım sağlayan çocuklara hediye takdimi yapıldı. Programın devamında Balkan Tarihi ve Ekmekçizade Kervansarayı Müzelerini gezip görme fırsatı bulan ekibimiz tarih ve kültür ile dolu bir gün geçirdi.

    Gümülcine Türk Gençler Birliği olarak bu anlamlı etkinliğe bizleri davet eden Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliğine çok teşekkür ederiz.

    GTGB

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.