BATI TRAKYA'DAN HATAY'A İFTAR SOFRASI! 

    BATI TRAKYA'DAN HATAY'A İFTAR SOFRASI! 

    Gümülcine, 2.04.2023

    BTTDD BURSA ŞUBESİ GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINI HATAY'DA  GERÇEKLEŞTİRDİ.
    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD)  Bursa Şubesi   her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programını bu yıl 6 Şubat tarihinde asrın felaketi olarak nitelendirilen depremden en büyük hasar gören şehirlerden biri olan Hatay' da gerçekleştirdi.
     
    Yaraların hala taze olduğu, yeniden yapılanma çalışmalarının başladığı Hatay' da,  vatandaşlarımızın acılarına ortak olmak, kendilerine bir nebze de olsa destek olabilmek adına Batı Trakyalı hemşehrilerimizin selamlarını depremzede ailelere ilettik'  diyen BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Karaömer bu yılki iftar programının
    indir_2.png
     
    ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MALATYA YEŞİLYURT'TA OLACAĞIZ
    Deprem bölgesine yardımlarının devam edeceğini açıklayan Başkan Karaömer ' bu hafta Hatay'daki vatandaşlarımız ile buluştuk. BTTDD Bursa Şubesi olarak depremzedelerimiz için elimizden geleni yapmaya devam edecek ve önümüzdeki hafta ise Malatya' nın  Yeşilyurt ilçesinde hemşehrilerimiz adına iftar ve sahur programı düzenleyeceğiz' dedi.
    indir_1.png
    Bölgede bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Hemşehrimiz Mustafa Dündar' ın da iştirak ettiği ve 2000 den fazla iftariyeliğin ikram edildiği iftar programına  BTTDD Bursa Şubesi' ni temsilen Başkan Hasan Karaömer İle
    birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Azizoğlu, Av. Ali Osman Aliosman, Dr. Bünyamin Ayaz, Bülent Recepoğlu, Zekeriya Osman, Rıdvan Mehmet, Hasan Kurtuluş, Dr. İsmail Hüseyin, Uğur Raşit ve Mert Sarıcalı katıldı.
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.