Bayanlardan Berat Kandili Etkinliği

    Previous Next

    Bayanlardan Berat Kandili Etkinliği

    Gümülcine, 6.03.2023

    Berat Kandili münasebetiyle, Gümülcine S. Müftülüğüne bağlı Yetişkin Bayan Kur’an Kursu çğrencileri, 6 Mart 2023 Pazartesi günü Karacaoğlan Camii’inde bir program düzenlediler.

    Programa ekibi ile D.E.B. Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve Sibel Mustafaoğlu katıldılar.

    Program Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif’in konuşması ile başladı. Faziletli Gümülcine Seçilmiş Müftümüz İbrahim Şerif Karacaoğlan köyünde düzenlenen yoğun katılımlı programın konuşmasına, programa iştirak eden misafirleri selamlayarak başladı. Pandemiden dolayı ara verilen etkinliklerin devamını temenni ettiğini belirtti. Berat Kandili’nin önemine değinerek, kıymetli gecenin sabahında herkesin beratını alanlardan olmasını dilediğini ifade etti.

    Konuşmasının sonunda Rodop ve Evros illerinin  birçok köylerinden programa teşrif eden hanımları misafir ettikleri için Karacaoğlan köyü halkına teşekkür etti. Uzaktan yakından katılıp caminin dolup taşmasına vesile olan Batı Trakya’mızın güzide hanımlarına da teşekkürlerini iletti. Gümülcine S. Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi’ne düzenledikleri etkinlik için şükranlarını sunarak Bayan İrşad Ekibi üyelerinin her birini evladı gibi gördüğünü belirtti.

    Her kursun öğreticisinin önderliğinde, öğrencilerin hazırlayıp sunduğu programın açılışını Gümülcine S. Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi Başkanı Hatice Yakup yaptı. Akabinde Kur'an-ı Kerim, dualar, ilâhiler, şiirler, hikâyeler okundu.

    Programın sonunda katılımcılara kandil simidi ve meyve suyu ikram edildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.