“PAYLAŞIYORUZ” kampanyasında yardımlar Kırköy ve Ova Kardeşlik derneklerine teslim edildi

    Previous Next

    “PAYLAŞIYORUZ” kampanyasında yardımlar Kırköy ve Ova Kardeşlik derneklerine teslim edildi

    Gümülcine, 24.01.2023

    İskeçe Türk Birliği'nin (İTB) başlattığı ve İskeçe İli Türk Azınlık Dernekleri Platformu üyesi dernekler tarafından desteklenen "PAYLAŞIYORUZ" kampanyası çerçevesinde yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Yardım malzemeleri, Kırköy Kültür ve Eğitim Derneği ile İskeçe Ova Kültür Dayanışma ve Kardeşlik Derneği’ne teslim edildi.

    Devam eden kampanya çerçevesinde yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere, ev ve çocuk eşyalarından oluşan malzemeler, İskeçe Türk Birliği Başkanı Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu tarafından İskeçe Ova Kültür Dayanışma ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ömer Muzafferoğlu ile Kırköy Eğitim ve Kültür Derneği Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Saliemin’e teslim edildi.

    İskeçe Türk Birliği Biçki Dikiş Nakış ve El Sanatları Kursları öğretmenleri tarafından hazırlanan ev ve çocuk giyim eşyasından oluşan paketler 21 Ocak Cumartesi günü teslim edildi.

    Ömer Muzefferoğlu ve Fatma Saliemin, yardımlardan ve işbirliğinden dolayı İskeçe Türk Birliği'ne teşekkür ederken, İskeçe Türk Birliği Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu da işbirliğinden dolayı dernek yöneticilerini tebrik etti.

    "PAYLAŞIYORUZ" kampanyası çerçevesinde İTB kurs öğretmenleri tarafından hazırlanan ev eşyalarından oluşan malzemeler önümüzdeki haftalarda da İskeçe İli Türk Azınlık Dernekleri Platformu üyesi derneklere teslim edilmeye devam edilecek.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.