TÜTÜNCÜLER KOOPERATİFİNE ZİYARET

    TÜTÜNCÜLER KOOPERATİFİNE ZİYARET

    Gümülcine, 23.11.2022

    SYRIZA MYK üyesi Ögür Ferhat ve heyeti Trakya Tütün Kooperatifini iyaret ederek yetkililerden sorunlar hakkında bilgi aldı.

    Konuyla ilgili Özgür Ferhat, aşağıdaki bilgilendirmeyi yaptı:

    22/11/2022 tarihinde  heyet olarak Trakya Tütüncüler Kooperatifine ziyaret gerçekleştirdik.

    Yeni göreve başlayan yönetim kurulu adına bizleri kooperatif binasında ağırlayan başkan sn.Sinan Amet,kasadar sn.Vedat Salih ve Y.K üyesi sn.Latif Latiften kooperatifin yürüttüğü çalışmalar ve yakın gelecekteki hedefler hakkında detaylı bilgi alma ve fikir alışverişinde bulunma  fırsatımız oldu.
     Tütün üretiminde gelinen son durumu,gelişmeleri ve tarafımızca alınabilecek pozitif insiyatifleri masaya yatırdığımız toplantının oldukça verimli geçmesi, her alanda işbirliğimizin ve desteğimizin, halkımız ve üreticilerimizin yararı ve çıkarları dogrultusunda devam edeceğinin teminatıdır.
     Siyasi olarak kooperatifimize ve tütüncülerimize her zaman destek olmaya,sahip çıkmaya devam edeceğimizi ve haklı taleplerinin yerine getirilerek üretime devam edebilmeleri adına garantör olacağımızı belirtirim.
     Başkan Sinan Amet'e,tüm yönetim kurulu üyelerine ve kooperatif çalışanlarına samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder,yeni dönemde görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
     Dr.Özgür Ferhat
    SYRİZA MYK ÜYESİ
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.