ÖĞRETMENLER DERNEĞİNDEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU MESAJI

    ÖĞRETMENLER DERNEĞİNDEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU MESAJI

    21.06.2022

    2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılını pandeminin gölgesinde, sınıflarımızda çocuklarımızla göz göze gelmenin mutluluğunu yaşayarak hep birlikte tamamlamış bulunuyoruz. Bu zorlu süreci; öğretmen, öğrenci ve velilerimizin üstün gayret ve fedakarlıklarıyla atlattık, kendilerine müteşekkiriz.

              Sevgili Öğrencilerimiz;

    Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Okulda yıl boyunca yeni bilgi ve beceriler edindiniz, karnelerinizi aldınız. Göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların neticesi olan karnelerinizi alırken yaşadığınız heyecanı biz de sizlerle birlikte yaşadık. Unutmayınız ki, aldığınız karne tüm potansiyelinizin ve özelliklerinizin bir yansıması değil, sadece araçtır. Önemli olan eksiklerinizi görmeniz, çalışmaya devam etmeniz ve kendinizi keşfetmekten asla vazgeçmemenizdir.

    Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu bakımdan okulda öğrendiklerinizin üstüne tatilde yeni bilgi ve beceriler ekleyerek öğrenme yolculuğunuzu çeşitlendirerek sürdürmeniz gerekiyor. Tatil; gerçekleştirmek istediğiniz plan ve hedefleriniz için bulunmaz bir şanstır. Tatilinizi televizyon, bilgisayar veya telefon başında geçirmek yerine kitap okuyarak, sportif faaliyetlere katılarak, kültürel mekanları gezerek, sinema ve tiyatro gibi sanatsal faaliyetlere katılarak, yeni arkadaşlar edinerek, ailenizle zaman geçirerek, onlara işlerinde yardım ederek değerlendirin. Son zamanlarda çok yaygınlaşan dijital oyunlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Bu oyunlar sizin değerli zamanınızı boşa harcamanıza vesile olurken, sizin   hem sosyalleşmenizi engelleyecek, hem de ileride farklı sağlık sorunları yaşamanıza neden olacaktır.

                   Değerli meslektaşlarımız;

    Salgın tedbirlerine uyarak ara vermeden yüz yüze devam ettiğimiz eğitim öğretim yılı boyunca, geleceğimiz olan çocuklarımız için gösterdiğiniz özverili çalışma ve fedakarlıklarınızı takdirle karşılıyor, hepinize çok teşekkür ediyoruz. Eğitim hedeflerimizde özgün ve yeni planlamalara doğru hep birlikte ilerliyoruz. Hedeflerimizi daima daha yukarılara taşımak ancak sizler gibi fedakar öğretmenlerle mümkün olabilir. Mesuliyet duygusuyla, azimle ve kararlılıkla geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza ilham vermeye devam edeceğiz. Koşullar ne olursa olsun, çalışmalarımızı her geçen gün daha da ileriye götürmenin çabası içindeyiz.

               Saygıdeğer veliler;

    Öncelikle yıl boyunca vermiş olduğunuz emek ve desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onları en iyi şekilde bilgiyle donatmak, eğitim öğretim süreçlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak bizlerin öncelikli görevidir. Sizlerin de bu bilinçle her zaman olduğu gibi bizlerle birlikte çalışacağınızdan hiç şüphemiz yok.

    Yaz tatili, aile bireylerinin eğitim yılı boyunca yoğunluk nedeniyle fırsat bulamadıkları birçok aktivitenin yapılması ve çocuklarınızla her zamankinden daha çok vakit geçirmeniz açısından değerli bir zaman dilimidir. Bu zaman diliminden en iyi şekilde istifade etmenizi diliyoruz.

    2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını tamamladığımız bu zaman diliminde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımızı ve saygıdeğer velilerimizi kutluyor, tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyoruz.

    Yönetim Kurulu adına

    Başkan                     G. Sekreter

    Memet Yakup             Ridvan Deli Hasan

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.