İTB’NİN DÜZENLEDİĞİ “İSKEÇE KÜLTÜR – SANAT ŞENLİKLERİ” BAŞLIYOR

    Previous Next

    İTB’NİN DÜZENLEDİĞİ “İSKEÇE KÜLTÜR – SANAT ŞENLİKLERİ” BAŞLIYOR

    16.06.2022

    İskeçe Türk Birliği, “İSKEÇE KÜLTÜR – SANAT ŞENLİKLERİ” adı altında üç ayrı etkinlik düzenleyecek. Şenlikler, kardeş derneklerle birlikte organize edilecek.

    Etkinliklerde, İskeçe Türk Birliği’ne bağlı Biçki – Dikiş – Nakış ve El Sanatları Kurslarının yıl sonu sergileri yapılacak, İTB’nin kurs ve çalışma grupları gösteriler sunacak. Etkinliklerin ilki 17 Haziran Cuma günü İskeçe’ye bağlı Kırköy’de gerçekleştirilecek.

    “İskeçe Kültür – Sanat Şenlikleri” adı altında organize edilen etkinliklerin ilki İskeçe Türk Birliği ve Kırköy Eğitim Kültür ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu ile birlikte Kırköy Derneği Ova Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik, 17 Haziran 2022 Cuma günü saat 17:30’da başlayacak. Kırköy’deki etkinlik çerçevesinde “Bağımlılık Evreleri ve Tanımlayıcı Unsurlar” adı altında bir de panel düzenlenecek.

    Panel sonrası ise İskeçe Türk Birliği’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kırköy, Göynüklü, Beyköy ve Yenice Biçki – Dikiş – Nakış ve El Sanatları Kurslarının yıl sonu sergisi açılacak. Ayrıca İTB Halk Oyunları Ekipleri, İTB Müzik Kursu Öğrencileri gösteriler sunacak, İTB Türk Sanat Müziği Korosu konser verecek.

    Kırköy Eğitim Kültür ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu üyeleri ile İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu üyeleri ise konuklara yerel lezzetlerden örnekler ikram edecek.

    “İskeçe Kültür – Sanat Şenlikleri” adı altında düzenlenen ikinci etkinlik 23 Haziran 2022 Perşembe günü Şahin’de, İskeçe Türk Birliği, Şahin Eğitim ve Kültür Derneği ve Şahin Vakıf Yönetimi işbirliğinde gerçekleştirilecek. Üçüncü etkinlik ise İskeçe merkezde yapılacak.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.