Özgür Ferhat, şahsına yönelik saldırılara cevap verdi

    Özgür Ferhat, şahsına yönelik saldırılara cevap verdi

    Gümülcine, 16.03.2022

    Değerli çiftçilerimiz, üreticilerimiz ve hayvan besicilerimiz.

    Son günlerde tarım sektöründeki yeni gelişmeler hakkındaki açıklamalarım, Avrupa Birliğinin ve ülkemizin bu sektörde almak istediği kararları ve uygulanacak tarım politikasını öngörmektedir ve gerçek argümanlara, verilere, araştırmalara ve ciddi siyasi çalışmalara dayanmaktadır.

    Yeni oluşan şartlarda (Savaş, iklim krizi, ekonomik koşullar ve büyük üretici kesimlerinin birincil üretimden uzaklaşması) ülkeleri ve AB öncelikli olarak, olası bir  yiyecek krizinin önüne geçebilmek için ana besin maddelerine ve gıda üretimine teşvik etme ve yönlendirme  düşüncesine  girmiştir.

    Bu konuda ilk açıklamayı şahsen geçtiğimiz günlerde yapmıştım. Akabinde doğrulanan tespit ve tahminimiz Avrupa Tarım Komisyonunda ve AB Bakanlar Kurulunda acil olarak  görüşüleceği açıklanmıştır.

    Bu konuda asılsız ithamlarda bulunup akıllarınca beni diğer üreticilerimizle (Rodop ilimizde çoğunlukta olan tütün ve pamuk üreticilerimizle) karşı karşıya bırakabileceklerini düşünen bazı çevreler karalama politikasıyla bir yere varacaklarını sanmaktadırlar.

    Benim siyasi hayatım ve literatürümde, kişi veya kişilere özel saldırı yahut söylenenleri çarpıtarak politik çıkar elde etme özellikleri kati suretle olmadı ve olmayacaktır.

    Toplumumuzun her kesiminden kabul ve onay görmemiz bu kesimleri o kadar rahatsız ediyor ki, siyaset üretip kendilerini geliştireceklerine benimle uğraşmayı kendilerine görev edinmişler.

    Halkım ve Azınlığımızın bana ve partim SYRİZA'ya verdiği büyük destek neticesinde bölgemiz adına  üst düzey temsiliyeti ve nihai siyasi galibiyetimizi sağlamamız mümkündür ve gerçekleşeceği tarih yakındır.

    Biz doğru bildiğimiz  yolda, ciddi çalışmalarla, halkla samimi ilişkimizle gerçek hayatımıza ve siyasetimize devam ediyoruz. Vaatler ve yalanları kaybetme korkusuna kapılmışlara bırakıyoruz.

    Biz yönetim programlarımızla, gerçek ve ciddi çalışmalarımızla, icraatlarımızla insanlarımızın refahı için var gücümüzle mücadelemize devam ediyoruz.

    Yayınladığım fotoğrafta ve radyoda söylediklerimin videosunu sizlerin huzuruna sunmaktayım. Bu şekilde gerek tütün ve pamuk üreticimizi  gerek diğer vatandaşlarımızı, art niyetli bazılarının algı operasyonuna gelmemeleri için en samimi duygularımla uyarmaktayım.

    Saygılarımla

    Dr.Özgür Ferhat

    SYRİZA RODOP İLİ BAŞKANVEKİLİ

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.