ÖNDER MÜMİN’DEN TÜRKİYE BELEDİYELERİNE ZİYARET

    Previous Next

    ÖNDER MÜMİN’DEN TÜRKİYE BELEDİYELERİNE ZİYARET

    Gümülcine, 09.03.2022
    Yassıköy Belediye Başkanı Av. Önder Mümin, Türkiye ziyaretleri kapsamında Trakya bölgesinde çeşitli temaslar ve görüşmeler gerçekleştirdi.
    Ziyaretlerine Çorlu, Malkara ve Şarköy’den başlayan Önder Mümin, Çorlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanı Sn. Ulaş Yurdakul ve Şarköy Belediye Başkanı Sn. Alpay Var'a nazik kabullerinden ötürü teşekkür etti.
     
    Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ziyareti esnasında sosyal belediyecilik, kalkınma endeksli yatırımlar ve tarımsal kalkınma alanlarında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Mümin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sn. Cüneyt Yüksel'e ayırdığı değerli zaman ve misafirperverliği adına teşekkürü borç bildiğini ifade etti.
    Türkiye ziyaretlerini Keşan, İpsala ve Enez Belediyeleri ile tamamlayan Önder Mümin, Keşan Belediye Başkanı Sn. Mustafa Helvacıoğlu, İpsala Belediye Başkanı Sn. Abdullah Naci Ünsal ve Enez Belediye Başkanı Sn. Özkan Günenç'e içten ve samimi kabulleri adına teşekkürlerini sundu. 
     
    Tüm belediye başkanları ile detaylı görüşmeler gerçekleştiren Yassıköy Belediye Başkanı, çeşitli alanlarda fikir alışverişinde bulundu. Görüşmelerde özellikle sosyal belediyecilik, sivil koruma, kültür, spor ve turizm konularında temas, yakın çalışma ve işbirliği hususunda mutabık kalındı.
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.