Uzm. Dr. Ali Emin Latif Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanlığı' na aday oldu

    Uzm. Dr. Ali Emin Latif Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanlığı' na aday oldu

    Gümülcine, 08.03.2022

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şube Başkanı Dr. Ali Emin Latif, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

    Latif, sosyal medyadan şunları paylaştı:

     

    Değerli Hemşehrilerim;

    Dünyamızı etkisi altına alan pandemi sonrası, hepimizin göz bebeği olan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğimizin Genel Merkez seçimli genel kurulunun yapılacağı haberini büyük bir mutluluk ile öğrenmiş bulunuyoruz. Yaklaşık 5 yıldan beri, üyesi olmaktan büyük bir gurur duyduğumuz, derneğimizin Bursa Şubesi Yöneticiliği görevini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık. Siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadık. Bu süreçte, hemşehrilerimizin yanında olmak, sorunlarına çözüm üretmek ve kutlu davanın hedefini sürekli olarak yukarıya taşımak için gece gündüz demeden çalıştık. Hiç kimseyi ayırmadan, hemşehrilerimizin derdini kendi derdimiz bildik.

    Ne mutlu bizlere ki kutlu davamıza hizmet etme şerefine ulaştık.

    Sevgili Batı Trakyalılar, Türkiye’de, Batı Trakya' da ve dünyanın çeşitli bölgelerine dağılmış bütün Batı Trakyalıların kurumsal anlamda en güçlü oluşumlarından biri olan derneğimizi, herkes ile kucaklaşan, mesaisini Batı Trakya Türklerinin sorunlarının çözümü için harcayan, sen ben demeden tüm hemşehrilerimizin sesi olan bir kurum haline getirmenin zamanının geldiği ortadadır.

    Derneğimiz, devlet kurumları ile kavga eden değil, hemşehrilerimizin geleceği için devlet ile iş birliği yapan; sadece açıklamalar ile değil, faaliyetler ile varlığını gösteren; kavga ile değil, mücadele ile anılan bir kurum olmak zorundadır.

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'nin tek hedefinin, Batı Trakya’mızın haklı davasına hizmet etmek olduğunun tekrar dosta ve düşmana gösterilmesinin zamanı gelmiştir.

    Türkiye' nin her bölgesine yayılmış ve ulaşılabilir bir ekip ile, kişisel değil kurumsal ve toplumsal çıkarların gözetileceği sözünü vererek;

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanlığı' na adaylığımı ilan etmekten onur duyuyorum.

    Uzm. Dr. Ali Eminlatif

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.