Esnafların sorunları dile getirildi

    Esnafların sorunları dile getirildi

    Gümülcine, 05.03.2022

    İskeçe milletvekili Burhan Baran esnafın sorunlarını dile getirdi.

    Baran'ın basın açıklaması ise şöyle:

    Bugün Ksanth i(İskeçe) Esnaflar Odasının Başkanı sayın Nikos Grigoriadis'i, Genel Sekreteri sayın Yorgios Artopios'u ve Halkla İlişkiler Müdürü sayın Mihalis Spanidis'i makamlarında ziyaret ettim. Kendisi de PASOK üyesi olan Panagiotis Davitidis bizlere eşlik etti. Toplantıda, tüm güncel konuları ve özellikle ülkemizinin en büyük sorunlarından biri olan pahalılığı, vatandaşlarımızın ve de bölgemizdeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin her gün karşılaştığı sorunları analiz etme fırsatını bulduk. Başkan, özellikle ülkemizdeki ekonomik krizden ve de son senelerde yaşanan pandemiden dolayı yıllardır mücadele eden esnaflarımızın zor zamanlar geçirdiklerinden duyduğu endişeyi dile getirerek, sektörün her geçen gün artan ekonomik sorumluluklarını karşılamakta zorlandıklarını vurguladı.

    Daha önce de defalarca dile getirdiğim gibi esnaflarımızın hükümet tarafından uygulanan ağır ekonomik politikanın yarattığı yoğun baskıdan nefes alabilmeleri için acil ve ciddi bir desteğe ihtiyaçları olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Özellikle ekonomik sınırlarına ulaşan tüm küçük ve orta ölçekli işletmeleri hükümetin desteklemesi şarttır. Çok geç olmadan ekonomimizin en önemli direğinini oluşturan esnaflarımızın işlerine son vermemeleri için bu sektörün maddi olarak destek alması hayati önem taşımaktadır.

    Şahsen Değişim Hareketi - PASOK partisi vekili olarak kendi ve de partimin sunduğu önerileriyle, orta ölçekli işletmelerin ve de zorda bulunan esnaflarımızın yanında olacağıma, hükümetin irade eksikliğinden kaynaklı bu sorunla sonuna kadar mücadele edeceğime söz veriyorum

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.