İlhan Ahmet, gölge kabinedeki bakanlık görevinde güven tazeledi

    İlhan Ahmet, gölge kabinedeki bakanlık görevinde güven tazeledi

    Gümülcine – 15.01.2022

    Değişim Hareketi (KİNAL) Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, gölge kabinede yeniden Dijital Enformasyon’dan sorumlubakan yapıldı.

    Değişim Hareketi (KİNAL) Partisi'nin hükümeti takiple görevli yeni gölge kabinesi bugün açıklandı. Genel Başkanı Nikos Androulakis'in takdiriyle, bir önceki dönemde olduğu gibi Dijital Enformasyon Bakanlığı'ndan sorumlu gölge bakanlık görevine Rodop Milletvekili İlhan Ahmet getirildi.

    İktidardaki Yeni Demokrasi hükümetinin Dijital Enformasyon Bakan Yardımcısı Theodoros Livanios' da göreve yeniden getirilmesiyle ilgili İlhan Ahmet’i arayarak, tebrik etti.

    Milletvekili İlhan Ahmet, görevlendirmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı;

    “Değişim Hareketi (KİNAL) Partisi'nin hükümeti takiple görevli yeni gölge kabinesi bugün açıklandı. Genel Başkanı Nikos Androulakis'in takdiriyle, bir önceki dönemde olduğu gibi Digital Enformasyon Bakanlığı'ndan sorumlu gölge bakanlık görevine getirildiğimi öğrendim.

    Gerek parti içinde gerekse sorumlu olduğum bakanlık kapsamında yürüttüğüm çalışmalarla sayın genel başkanımız nezdinde de güven tazelemiş olmaktan memnuniyet duydum.

    Dijital enformasyon konusunun, sosyal demokrasilerde yurttaşların devlet ile ilişkilerini kolaylaştırmada son derece önemli bir yere sahip olduğu muhakkaktır. Sorumluluk sahamın bu önemine binaen yeni dönemde de ciddiyetle çalışmaya devam edeceğim."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.