Büyükelçi Burak Özügergin, Türkiye-Yunanistan İş Konseyi ile bir araya geldi

    Büyükelçi Burak Özügergin, Türkiye-Yunanistan İş Konseyi ile bir araya geldi

    Gümülcine – 14.09.2021

    Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye – Yunanistan İş Konseyi toplantısı, Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin’in katılımıyla yapıldı.

    Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) / Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu toplantısını, Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin’in katılımlarıyla çevrim içi olarak gerçekleştirdi.

    Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, T.C. Dışişleri Bakanlığı Kuzeydoğu Akdeniz Genel Müdür Yardımcılığı, Elçi ve Genel Müdür Yardımcısı Berk Baran, İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve DTİK (Dünya Türk İş Konseyi) Yunanistan Temsilcisi İsmail Mehmet Çavuş katıldı.

    Toplantıda Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin, Yunanistan ve Türkiye arasındaki ilişkilerin gidişatı ve Yunanistan ekonomisinin son durumu hakkında İş Konseyi’ni bilgilendirdi.

    Toplantıda ayrıca pandemi ile beraber öne çıkan sektörler ve iş birliği fırsatları ile ilgili İş Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile de fikir alışverişinde bulunuldu. Bahsedilen sektörler ve fırsatlar ile ilgili İş Konseyi’nin önümüzdeki dönemde ve kısa vadede aksiyon planları ele alınarak, iki ülke iş dünyasının bir araya gelmesinin faydalı olacağının altı çizildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.