“Bu yapılan azınlık insanına yakışmadı sayın Rıdvan Ahmet”

    “Bu yapılan azınlık insanına yakışmadı sayın Rıdvan Ahmet”

    Gümülcine – 18.07.2021

    Kozlukebir Belediyesine bağlı Durhasanlar köyü (Neda) Muhtarı Cihat Şerif, belediyenin köyde yaptığı çalışmalar hakkında kendisine bilgi verilmemesi üzerine Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’e tepki gösterdi.

    “Bu yapılan azınlık insanına yakışmadı sayın Rıdvan Ahmet” diyen muhtar Cihat Şerif, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

    BU YAPILAN AZINLIK İNSANINA YAKIŞMADI SAYIN RIDVAN AHMET

    Sabah kalktığımda gözlerime inanamadım. Durhasanlar (Neda) köyümün içinde bir iş makinasının çalıştığını gördüm. Köyün muhtarı olarak hemen Başkan yardımcısını aradım, ulaşamayınca sayın Başkanı aradım. Maalesef ne whatsapp üzerinden ne de normalden ulaşabildim her ikisine de. AZINLIK olarak farklı listelerden seçilebiliriz ama ben seçilmiş bir Muhtarım. Belediyenin seçilmiş Muhtara bu konuda öncülük tanıyacağına seçilmemiş Muhtar adayına öncülük vermesi çok üzücüdür ve aynı zamanda etik değildir.

    Daha önceleri de Belediyenin bir çok defa bu tür hareketler yaptığını ve seçilmiş muhtarları bazı işler için tanımadığını duymuştum. Şimdi Durhasanlar köyü olarak biz de yaşıyoruz.

    Belediye Başkanı RIDVAN AHMET’İN Halkın seçtiği seçilmişlere saygı göstermesini gerektiğini. Bu tür Nahoş ve Saygı yoksunu davranışlar içerisine bir daha girmemesini hatırlatırım.

    CİHAT ŞERİF

    DURHASANLAR MUHTARI

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.