İlhan Ahmet Velopulos'a cevap verdi

    İlhan Ahmet Velopulos'a cevap verdi

    Gümülcine - 14.07.2021

    Rodop İli KİNAL Partisi Milletvekili İlhan Ahmet, kendisi hakkında partiden ihracını isteyen Elliniki Lisi Partisi Başkanı Kiryakos Velopulos'a meclis genel kurulunda cevap verdi.

    "Milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz" diyen İlhan Ahmet konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

    Bu sabah Meclis Genel Kurulunda ‘ Elliniki Lisi ‘ partisi başkanı Sn.  Velopoulos’a dün şahsıma ve azınlığa karşı söylediklerine, temsil etmekten şeref duyduğum toplumum adına cevap verdim.

    Milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz.

    Velopoulos dünkü konuşmasında:

    Velopoulos, dün son derece nobran konuşmasıyla bir kez daha siyasi fanatizmden beslenen toplumsal kutuplaşma destekçilerinin parlamentodaki sesi oldu.

    'Azınlık milletvekilleri partilerinden ihraç edilmelidir' çağrısında bulunmaya cüret eden Velopoulos, İskeçe Türk Birliği üzerinden, Yunanistan demokrasisindeki barışçıl şekilde toplanma hakkının kullanılmasına dahi nasıl tahammül edemediğini göstermiştir.

    İnsan hakları ve özgürlükler karşıtı zihniyetin parlamentodaki tezahürü, ülke demokrasisi ve siyaseti adına utanç vericidir.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.