Önlemlerin kaldırılması gündemde...

    Önlemlerin kaldırılması gündemde...

    Gümülcine - 09.06.2021

    Sağlık Bakanlığı ve uzman heyetinin bugün yapacağı toplantı sonrası son kısıtlayıcı önlemlerin kaldırılması gibi bazı konularda değişikliğe gidilmesi bekleniyor.

    Yapılacak olan yeni açıklamalarla birlikte sokağa çıkma yasağı, restoran ve kafelerde müziğin serbest bırakılması, vaftis ve düğün törenlerinde kişi sayısının arttırılması ve diğer kısıtlayıcı önlemlerde değişikliğe gidilmesi bekleniyor.

    Ancak uzmanların nihai kararları için, epidemiyolojik veriler ve günlük vaka sayısının seyri dikkate alınacak.

    Öte yandan edinilen bilgire göre, alınması beklenen olası kararlar arasında gece trafiğinin bir saat uzatılması bekleniyor. Böylece şu anda geçerli olan yasak 00:30 yerine 01:30'da başlayacak. ülke. Ancak uzmanların saflarında tedbirin tamamen kaldırılması ihtimalinin tartışıldığı görülüyor. Aynı şekilde önümüzdeki hafta sonundan itibaren restorantlarda müzik yasağını sona ermesi bekleniyor.

    Bugün yapılması beklenen yeni açıklamaya göre düğün ve vaftizler törenlerinde katılımcı sayısının arttırılmasına karar verilmesi bekleniyor. Böylece katılımcı sayısı 100'den, 200'e, 300'e çıkacak Bu rakam Temmuz ve Ağustos aylarında ise giderek daha da artacak. Ancak, sayı her zaman belirli olacak ve kontrolden çıkmayacak.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.