"Milletvekili olarak sözde değil özde çalışmaya devam edeceğiz"

    Previous Next

    "Milletvekili olarak sözde değil özde çalışmaya devam edeceğiz"

    Gümülcine - 02.06.2021

    Rodop İli KİNAL Partisi Milletvekili İlhan Ahmet, Gümülcine Yaka bölgesinde dün etkili olan şiddetli yağmur ve dolu yağışı sonrası bölgeyi ziyaret etti.

    Milletvekili olarak ELGA yetkilileri ile temasa geçtiğini söyleyen İlhan Ahmet, zarar tespit çalışmaları için talepte bulunduğunu belirtti.

    Konuyla ilgili olarak İlhan Ahmet yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

    “Halkımızın bize vermiş olduğu yetki sonucu, onların gerçek seçilmiş temsilcisi - Milletvekili olarak sözde değil özde onlar için çalışmaya devam edeceğiz”

    Gümülcine yaka bölgesinde dün etkili olan şiddetli yağmur ve dolu yağışının kiraz ağaçlarında neden olduğu zararı yerinde tespit etmek için kiraz üreticilerimizin bulunduğu yaka köylerimize sabah erken saatlerde intikal ettim.

    Fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi kötü hava ve dolunun özellikle Bulatköy, Çepelli ve  Elekçili köylerini ve kiraz alanlarını vurduğunu gözlemledim. Bu üç köydeki üreticilerimizin yanısıra diğer köylerimizdeki kirazcıların da mağdur olduğunu, bizzat yaptığım ziyaretlerde bölge halkı tarafından aktarılan bilgilerle tespit ettim.

    Bilindiği gibi bu yıl, bölgede etkili olan don nedeniyle de Gümülcine yaka bölgesinde kiraz üretiminde ciddi kayıp yaşanmıştı. Dün itibarıyla ise doluya bağlı olarak kiraz üretimi tehlikeye girmiştir.

    Halkımızın Milletvekili olarak , ilgili ELGA genel müdürlüğü ile acil iletişime geçerek, zarar tespit işlemleri için derhal bölgeye intikal etmelerini talep ettim.

    Azınlığımızın bir  Milletvekili  olarak üreticilerimizin  her daim yanında olmaya, ihtiyaç duydukları her an yardıma koşmaya hazırım.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.