DEB Partisinden Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür

    DEB Partisinden Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür

    Gümülcine - 02.06.2021

    Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, Batı Trakya’yı ziyaret eden Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

    Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, partinin kurucusu ve Batı Trakya Türk Azınlığının haklarını hayatının sonuna kadar savunan Dr. Sadık Ahmet’in kabrine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

    DEB Partisi’nden yapılan açıklamada şu ifdelere yer verildi: “30 Mayıs 2021 Pazar günü T.C. Dışişleri Bakanı Sn. Mevlüt Çavuşoğlu, rahmetli Liderimiz Dr. Sadık Ahmet’in kabrini ziyaret etti. Öğle saatlerinde kabire gelen Sn. Bakanı ve beraberindeki heyeti, DEB Partisi Onursal Başkanı Sn. Işık Sadık Ahmet, liderimizin değerli ailesi, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve bir çok vatandaş karşıladı. Sn. Bakan Çavuşoğlu, Liderimizin kabrine çelenk bıraktıktan sonra Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dua edildi. Daha sonra Bakan Mevlüt Çavuşoğlu mezarlık alanına bir çınar ağacı dikti. DEB Partisi olarak Anavatanımız T.C. Dışişleri Bakanını Batı Trakya’da ağırlamaktan onur duyduğumuzu belirtmek ister, liderimiz Dr. Sadık Ahmet’in kabrine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.