Ege Mert İsmail’den “Düşünen Bileklik” projesi

    Ege Mert İsmail’den “Düşünen Bileklik” projesi

    Gümülcine – 27.05.2021

    Batı Trakya’nın Kurcalı – Likio köyünden Ege Mert İsmail Türkiye’de eğitim gördüğü Kültür2000 Fen Lisesi’nde “Düşünen Bileklik” adlı başarılı bir projeye imza attı.

    Projenin kullanımı ve sürdürülebilirliğiyle ilgili youtube sayfasından açıklama yapan başarılı öğrenci Mert İsmail şunları aktardı:

    “Düşünen Bileklik Mertis Projesini gerçekleştirdim. Maaalesef her geçen gün kronik hastalık ve rahatsızlıklara yakalanan kişi sayısı arttığından bu projeyle kronik hastalık ve rahatsızlıkları bulunan kişilerin hayatlarını daha sağlıklı bir şekilde sürdürmelerine yardımcı olmak ve bu bilekliği takan herkesin hayatını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirdim. MERTİS yapay zeka yardımıyla bir çok sağlık sorununun ölçümünü yapıp yorumlayabilmektedir. MERTİS doğa dostu bir projedir. Bu proje sağlık şirketleri, sigorta şirketleri ve alışveriş siteleri aracılığıyla daha çok kronik hastalık ve rahatsızlıkları bulunan ve belli bir yaşın üstündeki kişilere hitap ettiğinden öncelikle Avrupa ve Amerika’ya pazarlanacaktır. Ayrıca bu proje tüm insanlara da hitap ettiğinden de dolayı tüm dünyaya da pazarlanacaktır. Şimdi sağlık herkesin kolunda, MERTİS ile sağlıklı yaşam.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.