Burhan Baran'dan yatay geçişlerle ilgili açıklama...

    Burhan Baran'dan yatay geçişlerle ilgili açıklama...

    Gümülcine - 27.05.2021

    İskeçe KİNAL Milletvekili Burhan Baran KİNAL Milletvekili Baran, üniversite öğrencilerinde yatay geçiş durumlarıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

    Milletvekili Burhan Baran tarafından yapılan açıklama şöyle:

    "Özel sebeplerden dolayı istisnai yatay geçiş yapmak isteyen üniversite öğrencileri durumlarını kanıtlıyan belgeleri sunmak şartıyla, bugün 24/05/2021 itibarı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın https://transfer.it.minedu.gov.gr elektronik uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

    Yukarıdaki başvuru, ciddi bir sebebi olan ve 15-23 Aralık 2020 arasındaki dönemde istisnai yatay geçiş başvurusunda bulunmayan öğrenciler tarafından gerçekleşebilir . Ayrıca bu dönemde özel durumlarını kanıtlayan gerekli belgeleri zamanında göndermemiş , elektronik başvuruyu tamamlıyamamış veya dilekçelerini doğrudan Milli Eğitim Bakanlığına sunan öğrenciler de başvuruda bulunabilirler.

    Bu  öğrenciler özel durumlarını belirten  belgeler ile , yalnızca elektronik olarak  https://transfer.it.minedu.gov.gr üzerinden veya kullanıcı adlarını (username) ve şifrelerini (password) kullanarak Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinin ana sayfasından Çarşamba 26/05/2021 saat 15:00’e kadar başvurularını yapabilirler."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.