Lippsadt derneği Salih Mehmet için taziye mesajı yayımladı

    Lippsadt derneği Salih Mehmet için taziye mesajı yayımladı

    Gümülcine – 22.05.2021

    Almanya’nın Lippstadt şehrinde yaşayan Batı Trakya Türklerinin kurduğu Lippsadt Batı Trakya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği, eski dernek başkanı Salih Mehmet’in vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı.

    Lippsadt Batı Trakya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Alpay Ahmet ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yayımlanan taziye mesajı şöyle:

    “Hollanda Lahey Batı Trakya Türkleri Derneği eski Başkanlarımızdan Salih Mehmet Beyin ani vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Rahmet dilerken kederli ailesine sabırlar diliyor ve taziyelerimizi iletiyoruz.

    20 Yılı aşkın Aile Dostluğumuz, Batı Trakya Türkleri Davasına beraber omuz verdiğim Dava ve Gönüldaşım sevgili Salih Başkanıma Allahtan gani gani rahmet diliyorum, Rabbim onun Batı Trakya Türkleri Davasına vermiş olduğu emek ve hizmetlerinin mükafatını Cenneti-alâ ile müşerreflendirerek Peygamberimize komşu eylerek versin inşaallah. Sevgili Başkanım senide öksüz vatan, Ata topraklarımızın sevdasını bir ömür ivme ivme nakış nakış içimize işlediğimiz Batı Trakyamızın bağrına gönderiyoruz. Ruhun Şâd Mekanin Cennet olsun.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.