Kozlukebir Belediye Meclisi İsrail’i kınadı!

    Kozlukebir Belediye Meclisi İsrail’i kınadı!

     

    Kozlukebir - Arriana Belediye Meclisi, 18 Mayıs 2021 günü aldığı kararla, İsrail’in Filistin halkına yaptığı saldırıları oybirliğiyle kınadı.

    Günden dışı olarak Kozlukebir Belediye Meclisine gelen madde ile İsrail’in Filistin halkına yaptığı saldırılar oybirliğiyle kınandı. Ve Filistin halkıyla dayanışma içerisinde olunduğu belirtildi.

    Kozlukebir Belediyesi Muhalefet listesi “Birlik” ise daha da öteye giderek Filistin halkıyla dayanışma içerisinde olduklarını göstermek için Filistin bayrağının belediye binasında Yunan bayrağı ile birlikte iki iş günü asılmasını önerdi. Muhalefetin bu önerisiyse kabul edilmedi.

    Kozlukebir Belediye Meclisinin aldığı karar ise şöyle:

    “Kozlukebir Belediye Meclisi; İsrail’in sivil halka, Filistin’li çocuklara yaptığı ölümcül saldırıları ve Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’ya müdahalesini kesin bir dille kınamaktadır.

    Filistin halkının Gazze’deki geçirdiği bu zor anlarda onlarla dayanışma içerisindeyiz.

    Belediye Meclisi olarak, İsrail’in Filistin halkına karşı yürüttüğü ölümcül saldırıları bir an önce durdurması için uluslararası topluma çağrıda bulunuyoruz.

    “Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Αρριανών καταδικάζει απερίφραστα τις δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ κατά αμάχων και παιδιών του λαού της Παλαιστίνης καθώς και της εισβολής των ισραηλινών δυνάμεων στο τέμενος Αλ Ακσά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

    Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στον λαό της Παλαιστίνης, για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει στην Λωρίδα της Γάζας. Ως Δημοτικό Συμβούλιο καλούμε την παγκόσμια κοινότητα να αναλάβει πρωτοβουλίες για τον τερματισμό των φονικών επιθέσεων απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.