Filistin halkına destek mitingine çağrı!

    Filistin halkına destek mitingine çağrı!

     

    İskeçe SIRIZA Milletvekili Hüseyin Zeybek halkı Filistin halkına destek mitingine davet ett!

    Zeybek: "Barış ve adalet için savaşanlarla sesimizi birleştiriyoruz."

    "Orantısız güç kullanarak çocukların, kadınların ve sivil halkın yüzlerce insanımızın hayatına mal olan bombalamalar derhal durdurulmalıdır." Görşlerine yer veren Zeybek'in halka yaptığı çağrının tamamı ise şöyle:

     

     

    İskeçe Siriza partisi Milletvekili ZEYBEK Hüseyin’in öncülüğünde yapılacak olan Filistin halkına destek mitingine çağrı.

    Uluslararası toplum, AB ve Yunan hükümeti, Filistin halkına yapılan zülmün yarattığı dehşeti görmezden gelip gösterdiği tepki sadece bir açıklama yapmakla sınırlıdır. Barış ve adalet için savaşanlarla sesimizi birleştiriyoruz.

    Orantısız güç kullanarak çocukların, kadınların ve sivil halkın yüzlerce insanımızın hayatına mal olan bombalamalar derhal durdurulmalıdır. İsrail'in yasa dışı yerleşim birimlerini genişletmek amacıyla Filistin halkını şiddetle tahliye etme yöntemleri son bulmalıdır. İsrail uluslararası hukuka aykırı şekilde sürdürdüğü politikalarına son verip BM kararlarına saygı göstererek bölgede barış sağlanması için görüşmelere derhal başlamalıdır. 1967 sınırlarına bağlı kalarak Doğu Kudüsü Filistinin başkenti ilan etmelidir.

    22 Mayıs Cumartesi günü İskeçe sehir meydanı saat 12.00'de tüm duyarlı vatandaşlarımızı insanlığa çağrı mitingine katılmalarını bekliyoruz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.