Müftü İbrahim Şerif'e nezaket ziyaretinde bulundular

    Müftü İbrahim Şerif'e nezaket ziyaretinde bulundular

    Gümülcine - 22.04.2021

    Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği, (BTAYTD) Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği, (BTTÖB) Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) ve Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) yöneticileri Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif'i ziyaret etti.

    Ziyarete ilişkin BAKEŞ'ten yapılan açıklama şöyle:

    "DEB Partisi, BTAYTD, BTTÖB, GTGB ve BAKEŞ olarak, BTTADK Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif'e bir nezaket ve destek ziyaretinden bulunduk. Son günlerde kendisini mesnetsiz iddialarla ve saygısız ifadelerle saldıranlara karşı yanında olduğumuzu ve husustaki desteğimizi ilettik.

    Yunan kamuoyunda alışık olduğumuz saldırılara ve itibarsızlaştırmaya son günlerde bazı işbirlikçilerin de sosyal medya ve bazı yayın organlarında katılmaların, düşündürücü, manidar ve kaygı verici bulduğumuzu belirtmek isteriz.

    İşbirlikçiler, BTTADK Başkanı ve üyelerine saldırarak Batı Trakya Türk Azınlığı'nın kardeşliğine, birliğine ve dayanışmasına kısacası bekasına saldırdıklarının farkında değillerdir. Bu şuursuz hareketler ivedilikle son bulmalıdır."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.