Önder Mümin ve ekibi çalışmalarına devam ediyor

    Previous Next

    Önder Mümin ve ekibi çalışmalarına devam ediyor

    Gümülcine - 27.02.2021

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, halkın ihtiyaçlarını tespit etmek ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları eşliğinde 25 Şubat Perşembe günü ziyaretlerine Bulatköy, Gebecili, Eşekçili ve Ayazma köyleri ile devam etti.

    Belediyeden yapılan açıklama şöyle:

    "Bulatköy, Gebecili, Eşekçili, Ayazma köylerimizde su potansiyelini yükseltecek, 100m. derinlik, saat başı 50 metreküp kapasiteli yeni İçme Suyu Sondajımızı vurduk”, diye konuşan Önder Mümin, ciddi ve özverili çalışmalarından ötürü yetkili belediye başkan yardımcısı sn. Mümin Mümin'e teşekkürlerini ifade etti.

    Ziyaretlerini 26 Şubat Cuma günü de sürdüren Başkan Önder Mümin, Narlıköy Azınlık İlkokulunu tamamen yenilenmiş haliyle görmenin mutluluğunu yaşadı. “Görevi devraldığımızda Narlıköy Azınlık İlkokulunu terk edilmiş halde bulmuştuk”, diyerek hatırlatmada bulunan Önder Mümin, daha sonra Kozlardere'de halkla kucaklaştı ve Susurköy'de tehlike arz eden yıkık yapıların temizlik çalışmalarını denetledi.

    Aynı gün, Yalımlı köyünde başlatılan yeni Sulama Sondajı çalışmalarını DM-T Eyalet başkan yardımcıları Nikos Tsalikidis ve Ahmet İbram eşliğinde inceleyen Mümin, ayrıca Yassıköy Anaokulu bahçesinde ağaç budama işlemlerinin tamamlandığını belirledi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.