Milletvekili İlhan Ahmet belediye başkanı Garanis’i ziyaret etti

    Milletvekili İlhan Ahmet belediye başkanı Garanis’i ziyaret etti

    Rodop İli KİNAL Partisi Milletvekili İlhan Ahmet, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis’i ziyaret etti.

    Ziyarete ilişkin milletvekili İlhan Ahmet sosyal medya hesabından şunları aktardı:

    "Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis’i makamında ziyaret ettim. Karşılıklı samimi ve yapıcı bir ortamda gerçekleşen görüşmede belediye başkanından bölge halkını yakından ilgilendiren muhtelif konularda bilgi aldım.

    Belediye Başkanı Garanis, Gümülcine merkezde ve bağlı köylerimizin yanında sahil şehrinde de belediye ekiplerince yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

    Garanis ayrıca Gümülcine'de, aşırı yağmurlarda su taşkınlarının meydana geldiği Omirou ve Fillipopoleos sokaklarında gerekli alt yapı çalışmalarının yapılması yönündeki talebime istinaden, belediyenin çalışma başlattığını da açıkladı.

    Özellikle doğal afetle mücadele konusunda yerel yönetimlerin desteklenmesiyle ilgili fikir teatisinde bulunduğumuz görüşmede, öncelikli olarak Karagözlü köyünde selden zarar gören yurttaşlarımıza yönelik belediye tarafından yapılan yardımlardan duyduğum memnuniyeti dile getirdim.

    Rodop milletvekili olarak, bölgemizin ve yurttaşlarımızın menfaatine yönelik belediye ve eyalet merkezli tüm girişimlere destek vermeye hazır olduğumu da bir kez daha ifade ettim."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.