Kozlukebir Belediyesine işçi alınacak

    Previous Next

    Kozlukebir Belediyesine işçi alınacak

    Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefet Birlik Listesi Başkanı Erdem Hüseyin, Kozlukebir Belediyesine işçi alınacağını duyurdu.

    İşçi alımı başvurularında yarın (15 Ocak 2021 Cuma) son gün olduğunu belirten Erdem Hüseyin belediye yönetimine, “Bu güne kadar Belediye yönetimi hiçbir zaman personel alımı haberlerini halkımıza duyurmamıştır” diyerek tepki gösterdi.

    Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdem Hüseyin şunları aktardı:

    “Kozlukebir Belediyesine 4 temizlik personeli ve 4 kepçe operatörü olmak üzere 8 aylığına 8 kişi alınacaktır. Yarın 15-OCAK-2021 Cuma günü son başvuru günüdür.

    Bu güne kadar Belediye yönetimi hiçbir zaman personel alımı haberlerini halkımıza duyurmamıştır ve tüm ilanları bizler halkımıza duyurduk. Bu haberi son gün paylaşmamızın sebebi ise Belediye yönetiminin yapmış olduğu bu yanlışlardan dönmesini beklediğimizden dolayıdır. Maalesef görüyoruz ki benim adamım, senin adamın zihniyeti hala devam etmektedir. Bizim çağrımız artık bu adam kayırma işlerini bıraksınlar, işe ha keden kişileri ve ekonomik olarak zor durumda olan kişileri alsınlar.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.