Ahmet Kurt 'Halkı kışkırtıyor' iddiasıyla ifade verdi

    Ahmet Kurt 'Halkı kışkırtıyor' iddiasıyla ifade verdi

    Mustafçova belediye meclis üyesi ve Büyük Birlik Kardeşlik Hareketi Başkanı avukat Ahmet Kurt, Şahin köyünün ikinci kez karantinaya alınması sırasında sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, halkı kışkırttığı gerekçesiyle açılan soruşturma nedeniyle ifade verdi.

    12 Kasım Perşembe günü İskeçe Sulh Ceza hakimine yazılı olarak savunmasını veren Ahmet Kurt’un avukatlığını ise İskeçe barosu avukatlarından İoannis Barkas yaptığı belirtildi.

    Konuya ilişkin Ahmet Kurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün, İskeçe Sulh Ceza hakimine, 12.06.2020 tarihinde, Şahin köyünün ikinci kez karantinaya alınmasıyla, köyün sakinlerine Facebook sosyal medya hesabımdan manevi destek amaçlı yaptığım açıklamadan ötürü, köyün sakinlerini kışkırtıyor iddiası ve de yalan ve asılsız haber ve suçlamalardan ötürü açılan soruşturmaya karşılık yazılı savunmamı verdim. Davamı üstlenen sevgili meslektaşım İoannis Barkas arkadaşıma teşekkürü bir borç biliyorum. Ülkemiz adaletine var olan inancımı belirterek, adaletin er ya da geç yerini bulacağını sonuna kadar inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.