Yunanistan karantinaya hazırlanıyor, peki ne zaman?

    Yunanistan karantinaya hazırlanıyor, peki ne zaman?

    Ülke genelin vakaların endişe verici artışın ardından ülke alarm konumuna geçti. Hükümetin ülke geneli için geçerli olacak karantina ilan etmesi gündemde.

    Yunanistan'da son 24 saatte açıklanan rekor vaka sayısından sonra ülkenin tamamının karantinaya girmesi gündeme geldi. Ulusal basına yansıyan haberlerde, Cuma gününden itibaren ülkenin karantinaya girebileceği iddia edildi.

    Ülkede 4 Kasım Çarşamba günü itibarıyla koronavirüs vakalarına 2646 kişi daha eklendi. Böylece salgın başlangıcından bu yana en yüksek günlük vaka sayısına ulaşılmış oldu.

    Vakaların endişe verici yayılma hızının ardından ülke alarm konumuna geçti. Hükümetin ülke geneli için geçerli olacak karantina ilan etmesi gündemde.

    Haberlere göre ülkede hızla yayılan koronavirüs için açıklanan tedbirler yetersiz kalınca Başbakan Miçotakis Cuma günü yeni önlemler açıklayacak. Başbakanın ülke genelini kapsayacak karantina ilan etmesi bekleniyor.

    Öte yandan bir televizyon programına açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Vasilis Kikilias, konuya ilişkin ilgili kararları Başbakan Kiryakos Miçotakis’in vereceğini belirtti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.