Müftülük aracıyla cenaze taşımaya tepki!

    Müftülük aracıyla cenaze taşımaya tepki!

    Dimetoka Müslümanları Derneği Başkanı Süleyman Macır, Dimetoka Vakıflar İdaresi Başkanı'na cenaze taşıma ruhsatı olmadan taşımaya teşebbüs etmesi iddiasıyla tepki gösterdi.

    Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan dernek başkanı Süleyman Macır şunları aktardı:

    ATANMIŞLARIN BİR AYIBI VE KANUNSUZLUĞU DAHA!

    "02/11/2020 Pazartesi günü sabah saatleri milletimizin seçmediği Dimetoka vakıflar idaresi baskani , Dimetoka Müftülüğüne ait olan bir araçla,daha önce bir çok kez yapmış olduğu gibi bir kez daha,aracın cenaze taşıma  ruhsatı  olmamasına  rağmen, taşımaya teşebbüs etmiştir. Kendisini bir resmi Cenaze Hizmetleri şirketi olduğunu hatırlatarak uyardım. Uyarılarıma küfür ve argo kullanarak cevap verip kanunsuzluğuna rağmen kendisini atayan devlete sığınarak ruhsatsız araçla cenaze taşımaya ve kara para (vergisiz) almaya devam edeceğini belirtti. Bu olayın ardından kendisini polis dairesine şikayet ettim ve kanunsuzluğu bir kez daha kanıtlandı. Buna rağmen kendisini cezasız bir şekilde serbest bırakıp şahsım adına bulunduğu sözde küfür ve tehtid şikayeti nedeniyle 13:00-20:00 saatleri arası polis dairesinde tutuklu kaldım.

    Yunan devleti ve polisleri senelerce neden buna göz yumdu? Ya da resmi bir cenaze şirketi olmasına rağmen neden hala göz yumuyorlar?

    Müftülük neden kendine ait bir aracı başkasına kanunsuz bir iş için veriyor? Veya ondan habersiz mi kullanılıyor?

    Burdan kendisini layığıyla görevini yerine getirmesini diliyoruz."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.