“Azınlık okulu herkesin egosunu tatmin edebileceği bir yer değildir”

    “Azınlık okulu herkesin egosunu tatmin edebileceği bir yer değildir”

    Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği 27 Eylül Pazar günü Yassıköy Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliği yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

    Toplantıya ilişkin Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği tarafından yapılan açıklamada, son dönemde Yassıköy Azınlık İlkokulunda yaşanan gelişmeleri yakından öğrenmek için Yassıköy Azınlık İlkokulu Okul Aile Birliği yöneticileriyle bir araya geldikleri belirtildi.

    Konuyla ilgili olarak Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği tarafından yapılan açıklama şöyle:

    “Son zamanlarda Yassıköy azınlık ilkokulunda veliler ve okul yönetimi arasında yaşanan huzursuzluk bilgisi Derneğimize ulaşmıştı. Bunun üzerine, Dernek yönetimi olarak, Yassıköy Azınlık İlkokulu okul aile Birliği ile iletişime geçip, kendilerini ziyaret etmek ve sorunları kendilerinden dinlemek istediğimizi söyledik. Nitekim 27 Eylül 2020 Pazar günü kendilerini ziyaret ettik, sorunları ve yaşananları kendilerinden dinledik. Neler yapılabileceği konusunuda istişare ettik ve yaşanan rahatsızlıklardan anladığımız, birilerinin hiç yoktan problem çıkartmaya, okul yönetimi ve veliler arasında huzursuzluk yaratmaya çalıştığıdır. Verimli bir toplantı olmuştur, en kısa zamanda sorunlar daha geniş kapsamlı ele alınıp eyleme geçilecektir. Şunu herkesin iyi bilmesini istiyoruz: Azınlık okulu herkesin egosunu tatmin edebileceği bir yer değildir. Bu şekilde bir davranış sergilendiğinde, bunu karşısında duracak ve azınlık eğitimine sahip çıkacak kararlı insanların varlığı unutulmamalıdır.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.