Öğretmen Mehmet Hüseyinoğlu vefat etti

    Öğretmen Mehmet Hüseyinoğlu vefat etti

    İskeçe doğumlu öğretmen Mehmet Hüseyinoğlu vefa etti.

    Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB) öğretmen Mehmet Hüseyinoğlu’nun vefatıyla ilgili olarak yazılı bir mesaj yayımladı.

    BTTÖB Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama şöyle:

    VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

    MEHMET HÜSEYİNOĞLU (SİRKECİ) (1946-2020)

    Mehmet Hüseyinoğlu öğretmenimiz 1946 yılında İskeçe’de doğdu. İlkokulu İskeçe’de Kireççiler Türk ilkokulu’nda tamamladıktan sonra Türkiye’ye parasız yatılı İlköğretmen Okulu sınavlarını kazanarak Konya İvris İlköğretmen Okulu’na girdi. Burada okuduktan sonra İstanbul İlköğretmen Okulu’na nakil oldu ve mezun olup sonra Batı Trakya’ya dönerek askerlik görevini tamamladı. 19 Şubat 1972 tarihinde İskeçe Karaköy Türk İlkokulu’nda öğretmenlik görevine başlayarak burada 10 yıl 5 ay hizmet vermiştir. Daha sonra 1982 yılında İskeçe Mizanlı Türk İlkokulu’na geçerek burada da 26 yıl hizmet verdikten sonra 2007 2008 öğretim yılında 60 yaşını ve 35 hizmet yılını tamamlamış olması gerekçesyle görevine son verilmiştir.

    Evli ve 3 kız babasıydı.

    Türkiye’de İzmitte vefat eden Mehmet Hüseyinoğlu İzmit’te toprağa verilecektir. Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği camiası adına öğretmenimiz Mehmet Hüseyinoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, öğretmen camiamıza baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun!

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.