Türk – Yunan web paneli düzenlenecek

    Türk – Yunan web paneli düzenlenecek

    “Yunan – Türk Anlaşmazlıkları Niçin ve Nasıl Çözülmeli” başlığıyla internet üzerinden bir panel düzenleniyor. Paneldeki konuşmacılar arasında, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet de yer alıyor.

    SETA araştırmacısı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyesi ve aynı üniversitenin Ortadoğu Araştırmaları Merkezi KALMEC’in Müdürü olan Dr. Murat Aslan ve Pantion Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Prof. Konstantinos Filis’in eş moderatörlüğünde 23 Eylül’de internet üzerinden yapılacak panel, Yunanistan ve Türkiye saatiyle 14:00’te başlayacak ve İngilizce olacak.

    Panele konuşmacı olarak Türkiye’den Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Çağrı Erhan, Marmara Üniversitesinden Doç. Zuhal Mert Uzuner ve DEİK Türkiye-Yunanistn İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet; Yunanistan’dan ise Pire Üniversitesi Uluslararası Hukuk Bölümünden Prof. Petros Liakpuras, Pantion Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden Prof. Kostas İfantis ve Helen Girişimciler Derneği (EENE) Başkanı Dr. Vasilis Apostolopulos katılıyor.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.