İlhan Ahmet Gümülcine’ye yapılacak yeni hastaneyi sordu

    İlhan Ahmet Gümülcine’ye yapılacak yeni hastaneyi sordu

    Rodop KİNAL Milletvekili İlhan Ahmet, meclis genel kuruluna Gümülcine’de yapılması planlanan yeni devlet hastanesi projesinin hangi aşamada olduğu hakkında soru önergesi sundu.

    Konuya ilişkin milletvekili İlhan Ahmet tarafından yapılan açıklama şöyle:

    “Meclis Genel Kurulu’na sunmuş olduğum soru önergesinde, Stavros Niarhos Vakfı tarafından Gümülcine’de yapılacak yeni devlet hastanesi projesinin ne aşamada olduğu hakkında bilgi istedim.

    Bölgemizde her bir yurttaşımızın hakettiği kaliteli sağlık hizmetine erişebilmesine imkan verecek bu devlet hastanesi projesinin bireysel ve kamu sağlığında ciddi bir ihtiyacı karşılayacak olması bakımından önemi büyüktür.

    Bu açıdan, Yunanistan’ın ve Balkanlar’ın en büyük ve modern hastanesi olma vizyonuyla 2024 yılında tamamlanması öngörülen bu projenin, ekonomik kaynak, idari hazırlık ve alt yapı çalışmaları bakımından ne durumda olduğunu ilgili bakanlığa sordum.

    Kamunun ve bölgenin yüksek menfaatine olan bu hastanenin bir an önce tamamlanması, öngörülen sürede tüm yurttaşlara hizmet vermeye başlaması için bölge milletvekili olarak gereken takibatı, denetimi ve baskıyı yapmaya devam edeceğim.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.