BİHLİMDER: "...Haklarımızın çiğnenmemesini, alınmış ve çiğnenmiş olanların ise iade edilmesini talep ediyoruz..."

    BİHLİMDER: "...Haklarımızın çiğnenmemesini, alınmış ve çiğnenmiş olanların ise iade edilmesini talep ediyoruz..."

    AÇIKLAMA

        2020-2021 eğitim-öğretim yılına yeni normal ile birlikte başladığımız bu günlerde yeni eğitim yılının ülkemize, azınlığımıza, eğitim camiamıza, velilerimize ve geleceğimiz olan evlatlarımıza hayırlar getirmesini umut ediyoruz. 

       Son zamanlarda dünya ile birlikte yaşadığımız bir salgın söz konusu, gelinen noktanın tam anlamıyla izah edilemeyişi haklı olarak hepimizi endişeye sevk etmektedir. Ülkemiz yöneticilerinin almış olduğu tedbirlerle, okul yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin verecekleri destekle, hep birlikte salgın dönemini en iyi şekilde atlatacağımızı da düşünüyoruz inşaallah.

       İnsanlığın geleceğine dünyamızın daha da yaşanabilir hale gelmesi için yapacağımız katkılarla insan haklarından çevre sorunlarına, demokrasiden özgürlüklere, var olan sorunlara başta eğitim ve öğretimin öncülüğüyle çözüm elde edileceği kanısındayız.

       Bizler büyük bir milletiz olaylara bakışımız ve iş tutma düsturumuz "Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi, sen de başkasına yapma" ilkesinden hareketle samimi ve iyi niyetle, sabırla, gayretle her türlü şart ve ortamda doğrunun ve haklının yanında yer alacak dik duruş sayesinde olacaktır.

        Azınlık okullarının her şeye rağmen eğitim şartlarıyla birikim ve tecrübesiyle  dünyanın özlediği insanın yetişmesinde en iyi eğitim kurumlarından olduğunu unutmamalı ve her tür şarta rağmen önceleyerek muhakkak sahip çıkılmalıdır. 

       Sözün özü biz çağı yorumlama, geleceği şekillendirmede var olacağız ve bunu yaparken azınlık eğitim kurumlarımız ve okullarımızın bize vereceği temel eğitim üzerinden bunu daha da iyi yapacağımızın farkındayız.

        Bir bütün halinde haklarımızın çiğnenmemesini, alınmış ve çiğnenmiş olanların ise iade edilmesini talep ediyoruz.

      Bir kez daha yeni eğitim ve öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyor saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.

                                                              BİHLİMDER YÖNETİM KURULU

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.