DEB Partisi’nden 29. kuruluş yıldönümü mesajı

    DEB Partisi’nden 29. kuruluş yıldönümü mesajı

    Dr. Sadık Ahmet’in öncülüğünde kurulan Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi 29. kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

    DEB Partisi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    “Bundan tam 29 yıl önce rahmetli liderimiz, aynı zamanda partimizin kurucu ve ilk Genel Başkanı ile arkadaşları tarafından Dostluk Eşitlik Barış Partisi kuruldu. Partinin kuruluş amacından ödün vermeden bizler de, halkımızın maruz kaldığı haksızlıklara karşı direnmek, haksızlıkları gerektiğinde dünya kamuoyuna duyurmak, barışı, eşitliği tüm ülke geneline kazandırmak için durmadan, yorulmadan, emin adımlarla çalışmaktayız.

    Bu güne kadar emeği geçmiş ve şu anda aramızda olmayan, vefat eden herkese Allah’tan rahmet diliyorum.

    Siyasi bir partiyi ayakta tutmanın en büyük ekseni halktır. Bu nedenle en büyük teşekkürü halkımıza ediyorum. Lozan Antlaşması’ndan doğan haklarımızı elde edinceye dek çalışmalarımız aralıksız ve hız kesmeden devam edecektir.

    Tüm haklarımızı ve taleplerimizi AB ülkesine yakışmayan bir tutum içerisinde görmezden gelseler de bu durum ilelebet böyle devam etmeyecektir. Azınlık olarak tek isteğimiz eşitlik ilkesi çerçevesinde daha güzel yarınlara uyanıp, daha rahat nefes alabilmektir.

    Kuruluş yıl dönümümüz münasebetiyle halkımızın yanımızda sağlam duruşunu, şükranla ve saygıyla karşılıyor, kendilerini en kalbi muhabbetle selamlıyor ve kucaklıyorum.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.