Özkan Hüseyin’den Teşekkür Name…

    Previous Next

    Özkan Hüseyin’den Teşekkür Name…

    Türkiye'deki BATTAM (Batı Trakya Türkleri Araştırma Merkezi) Başkanı olan Özkan Hüseyin, "Ölümün Üstüne Yürüyen Adam" adlı kitabıyla ilgili olarak “Teşekkür Name” başlığı altında bir teşekkür mesajı yayımladı.

    Özkan Hüseyin’in mesajı şöyle:

    “Azerbaycan, Bakü'de Dost Kalemşörler "Azerbaycan Yazarlar Birliği" üyeleri tarafından Özkan Hüseyin’i anlatan, 491 sayfalık, "Türkün Sesi ve Sözü Özkan Huseyin" adlı kitaptan başka ikinci kitabı Roman halinde hazırlamışlar. Kitap (Roman) 360 sayfadan oluşmaktadır.

    Kitabım adını da "Ölümün Üstüne Yürüyen Adam" olarak koymuşlar. Özkan Hüseyin'e çok yakında kitabın tanıtımı için, Azerbaycan yolculuğu görünmektedir. Davet aldığımız an Bakü’de olacağız.

    Batı Trakya Türklerini tanıtma davasına gönül vermiş tüm dostlarımızı o günkü etkinligimize şimdiden davet ediyoruz. Kitap tanıtımı ve basın toplantısı esnasında katılımcıların huzurunda Özkan Huseyin'e Avrupa Birligi Devletleri adına "Uluslar Arası Alanda 2 ayrı (ORDEN) madalya da" takdim edilecek.

    Ayrıca bizleri "Avrupa Ülkeleri Birliği Ödül Töreni Komisyonuna" Avrupa ve diğer ülkelerde "Uluslararası İnsan Haklarını Savunan" kurum va kululuslarla Batı Trakya Turkleri adına 48 yıl vermiş olduğum üstün hak arama (Hürriyet) mücadelerimi (çalışmalarımı) göz önünde bulunduran kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.

    Bu kitabın oluşumunda emeği geçen tüm yazarlara, Özkan Hüseyin Sarıcalı Ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

    Yeni kitabımız internet üzerinden Pdf olarak sosyal medyada yer alarak merak eden tüm okuyucularımızın istifadesine sunulacaktır.

    Kitap kapağı okuyucularımızın oneri, beğeni ve eleştirilerine acıktır.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.