Mehmet Hilmi vefatının 89. yılında törenle anıldı

    Previous Next

    Mehmet Hilmi vefatının 89. yılında törenle anıldı

    İskeçe Türk Birliği (İTB) kurucularından, Gazeteci - Öğretmen Mehmet Hilmi 89. ölüm yıldönümünde 25 Haziran 2020 Perşembe günü İskeçe Aşağımahalle Mezarlığındaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Tören, maske, kişisel hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

    Tören, İskeçe Aşağı Mahalle Çınar Camii imamı Emin Darmon’un okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’nin yaptığı dua ile devam etti.

    Ardından, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Mehmet Hilmi'nin hayatı ve kısa ömrü içerisinde yapmış olduğu çok değerli hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Daha sonra BTTÖB Asbaşkanı Hasan Boşnak, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete kısa birer konuşma yaptılar. Son olarak da İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu törene katılan herkese teşekkür etti.

    Anma törenine, İskeçe Türk Birliği yöneticilerinin yanı sıra İskeçe Milletvekili Burhan Baran’ı temsilen Danışmanı Gürhan Ömeroğlu, İskeçe Türk birliği eski başkanları ve İskeçe’li soydaşlar katıldı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.