“100 YILLIK KARANTİNA; BATI TRAKYA” konulu fotoğraf yarışması

    “100 YILLIK KARANTİNA; BATI TRAKYA” konulu fotoğraf yarışması

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi tarafından Şükrü Şankaya Kültür Etkinlikleri ismi ile gerçekleştirilecek olan organizasyonların ilk ayağı olarak 100 Yıllık Karantina; Batı Trakya konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.

    Söz konusu yarışmaya katılım şartları ile yarışma neticesinde verilecek ödüller BTTDD Bursa Şubesi Yönetim kurulu tarafından belirlenmiş olup ekte ilan edilmektedir. Hemşehrilerimize saygı ile duyurulur.

    BTTDD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu

    1- KONU

    Fotoğraf yarışması, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Şükrü Şankaya Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenecektir. Konusu katılımcı tarafından serbestçe belirlenecek olan fotoğrafın,  Batı Trakya Bölgesi sınırları içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir.

    2- KATILIM KOŞULLARI VE ŞARTLARI

    Yarışma, konuya ilgi duyan tüm amatör veya profesyonel katılımcılara (Seçici Kurul dışında) açıktır.

    Yarışmaya katılım ücretsizdir.

    Daha önce başka yerlerde yayımlanmış veya başkası tarafından yarışma kapsamı dışında çekilmiş fotoğraflar yarışmaya kabul edilmeyecektir. Bu durumda oluşan zararlardan katılımcı sorumlu olacaktır (Durumun tespiti halinde katılımcı ödüle hak kazanamaz). Sadece Batı Trakya sınırları içerisinde çekilmiş fotoğraflar yarışmaya kabul edilecektir. Aksi durumun tespiti halinde doğacak hukuki sorumluluklar katılımcıya aittir.

    Yarışmaya eser gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği ( BTTDD) Bursa Şubesi katılımcıların fotoğraflarıyla ilgili izinler ve telif haklarıyla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

    Yarışmaya; renkli, siyah-beyaz ve sepya gibi monokrom (tek renk) fotoğraflarla katılım yapılabilir.

    Yarışmaya katılan fotoğrafların tamamı  ya da bir kısmı sergi amaçlı olarak ya da farklı bir şekilde ileri bir tarihte BTTDD Bursa şubesi  tarafından kullanılabilecektir. Yarışma sebebi ile gönderilen fotoğrafların tamamı açısından İş bu durum katılımcılar tarafından kabul edilmiş sayılır.

    Yarışma sayısal (sanal)  ortamdadır, basılı fotoğraflar  kabul edilmeyecektir.

    Katılım koşullarına ve şartlarına uymayan fotoğrafların ödülleri iptal edilecek ve yerine başka bir fotoğraf konmayacaktır.

    Her katılımcı en fazla 5 eserle yarışmaya katılabilir.

    Yarışmaya gönderilecek fotoğraflara katılımcı tarafından isim verilmesi halinde bu isimler kullanılacaktır.

    Katılımcı, yarışmaya gönderdiği yapıtın tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Ödül alan katılımcılardan bu beyan ve kabulleri dışında hareket ettiği anlaşılanlardan elde ettikleri ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır ve hukuki işlemler uygulanır.

    3- KULLANIM HAKLARI

    Katılımcı, yarışma için gönderdiği tüm fotoğraflarının Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği  (BTTDD) Bursa Şubesi yayınlarında fotoğrafçı  isminin ve eser adının kullanılması şartıyla münhasır bir kullanım hakkını verdiğini peşinen kabul ettiğini ve buna bağlı olarak gerek Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat gereğince gönderdiği tüm fotoğraflarının çoğaltma, işleme, temsil, umuma iletim haklarının ve yayımlanma haklarının kullanımı için Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’ ne  izin/muvaffakatname verdiğini kabul eder. Bu şekilde kullanılan eserler için, eser sahibi sonradan verdiği izni kesinlikle geri almayacağını ve eserin yukarıdaki şekilde kullanılmasını engellemeyeceğini veya bu izin/muvaffakatname için herhangi bir telif hakkı veya maddi, manevi talepte bulunmayacağını gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder. Gönderilen eserlerin kullanım hakları Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği ( BTTDD) Bursa Şubesi ve eser sahibine ait olacaktır.

    Düzenleyici önceden haber vermeksizin Katılım Şartları ve Yarışma Koşulları’nda değişiklik yapabilme, herhangi bir anda iptal etme veya süre kısaltma veya süre uzaltma, ödülleri değiştirme, yarışmayı durdurma veya geçersiz kılma hakkını hiçbir sorumluluk altında kalmadan veya tazminat istemsiz saklı tutar. Katılım Şartları ve Yarışma Koşulları’nda yapılan değişiklikler ilgili mecralar aracılığı ile duyurulacaktır.

    Yarışmaya herhangi bir şekilde eser gönderen yarışmacılar bu şartnamedeki tüm şartları peşinen kabul etmiş sayılacaktır.

    4- YARIŞMA TAKVİMİ

    İlk Katılım Tarihi: 19 Mayıs 2020

    Son Katılım Tarihi: 30 Ağustos 2020

    5- ÖDÜL

    Birincilik ödülü: SkyBursa Uçağı ile Panaromik Bursa Turu

    İkincilik ödülü: Online Dil Kursu

    Üçüncülük ödülü: Anı Hediyesi

    Mansiyon Ödülü

    6- FOTOĞRAFLARIN TESLİMİ

    Katılımcı tarafından çekilen her bir fotoğraf ayrı bir elektronik ileti ile, ileti içerisinde katılımcının adı, soyadı, adresi ve iletişim bilgileri ile birlikte ileti konusuna fotoğraf yarışması yazılarak Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail yolu ile gönderilecektir.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.