Koronavirüste son durum: 2 ölü 17 yeni vaka

    Koronavirüste son durum: 2 ölü 17 yeni vaka

    Yunanistan genelinde koronavirüs vakaları 27 Nisan Pazartesi günü itibariyle 17 yeni vakanın tespit edildiği ve vakaların 2534’e yükseldiği hayatını kaybedenlerin ise 136 olduğu belirtildi.

    Sağlık Bakanlığı Enfeksiyon Uzmanı Sotiris Çiodras tarafından yapılan açıklamada, son 24 saat içinde ülke genelinde 17 yeni vakanın tespit edildiğini ve toplam koronavirüs vaka sayısının 2534’e ulaştığını açıkladı. Ayrıca Çiodras, son 24 saat içinde 2 kişinin virüsten hayatını kaybettiğini ve toplam ölü sayısının 136 olduğunu kaydetti.

    Ayrıca açıklamada ülke genelindeki hastanelerde 43 kişinin solunum cihazına bağlı olduğu belirtildi. Solunum cihazına bağlı olanların yaş ortalaması ise 67 olarak açıklandı.

    Bu güne kadar 66.094 kişiye koronavirüs testi yapıldığı açıklandı.

    MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ'NDE ÖNLEMLER 4 MAYIS'A KADAR UZATILDI

    Sivil Savunma ve Kriz Yönetimi Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, alınan önlemlere ve bundan sonraki sürece ilişkin yarın saat 18:00’da Başbakan Kiryakos Miçotakis’in daha kapsamlı açıklamalar yapacağını belirtti. Ayrıca Hardalias İskeçe’deki Mustafçova belediyesinde kısıtlayıcı önlemlerin 4 Mayıs Pazartesi gününe kadar uzatıldığını ifade etti.

    Öte yandan Türkiye'den giriş yapanlar vatandaşları için özel önlemlerin, testlerin ve karantina sürecinin uygulanmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.