Önder Mümin karantinadaki vatandaşlarla görüştü

    Previous Next

    Önder Mümin karantinadaki vatandaşlarla görüştü

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, belediye sınırları içinde yaşayan ve Koronavirüs nedeniyle karantinada oldukları belirtilen 23 kişiyle görüştüğünü açıkladı.

    Bugüne kadar söz konusu kişilerde herhangi bir Koronavirüs semptomuna rastlanmadığı kaydeden belediye başkanı Önder Mümin şu yazılı açıklamada bulundu:

    “Evlerinde karantinada bulunan 23 belediye mensubumuz ile telefon görüşmesi yaptım. Şu ana dek hiç kimsede herhangi bir koronavirüs semptomu görülmezken, hepsi son derece sağlıklı olduklarını bana aktardılar.

    Yarın 12 belediye mensubumuz hava yolu ile Norveç΄ten Atina΄ya ulaşacaklar. Yassıköy belediyesinin imkanları ile Atina΄dan güvenli bir şekilde evlerine aktarılıp, 14 günlük zorunlu karantinaya alınacaklar.

    Avrupa Birliği ülkeleri ve Türkiye΄den yurda dönen ve dönecek tüm belediye mensuplarımız ile alakalı bilgilere sahibiz. Yerel emniyet yetkilileri ile işbirliğimiz kusursuz ve son derece etkili bir şekilde devam etmektedir. Bu vesile ile, tüm belediye mensuplarımı bir kez daha gereksiz seyahatlerden kaçınmaya ve evlerinde güvenlik önlemlerini en sıkı şekilde uygulamaya davet ediyorum.

    Yaşadığımız bu zor dönemde, Avrupa ülkelerinden dönen kardeşlerimizin ekonomik sebeplerden göç ettiklerini unutmayarak, onlara karşı önyargı ve şüphe ile yaklaşmak yerine hepimiz sorumlu ve sağduyulu olmaya mecburuz. Ana caddeler, meydanlar, oyun parkları, kamu binaları ve otobüs duraklarının dezenfekte işlemleri yoğun bir şekilde devam etmektedir. Belediye mensuplarımızın güvenliği ve sağlığı adına seferber olmuş durumdayız.

    Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hep birlikte bu zor dönemi atlatacağız.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.