Kozlukebir Belediyesi Koronavirüse karşı önlem aldı

    Kozlukebir Belediyesi Koronavirüse karşı önlem aldı

    Kozlukebir Belediyesi Koronavirüsle mücedele kapsamında, bir dizi önlemler aldı.

    Konuyla ilgili olarak belediyeden yapılan açıklama şöyle:

    Kozlukebir Belediyesi, FEK Resmi Gazete 55/A/11-3-2020 sayılı kanun, ΔΙΔΑΔ/Φ.68/108/οικ. 7874 ve ΠΕΔ kanunlar kapsamında Korona Virüsü hakkında  aşağıdaki önlemleri almıştır.

    1. Yukarıdaki kanuna göre, 31 Mart 2020 tarihine kadar Belediye birimleri hafta içi sabah saat 08:00’ den, öğlen saat 12:00’ ye kadar, %50 oranında kısıtlamalı çalışacaktır.
    2. Gayrimenkullerin düzeltilmesi işlemi, elektronik olarak https://tetragonika.govapp.gr internet sitesinden yapılacaktır.
    3. KEP büroları, 31 Mart 2020 tarihine kadar hafta içi sabah saat 07:30’ dan, öğlen saat 14:30’ a kadar açık olacaktır Cumartesi günleri ise kapalı olacaktır.
    4. KEA (Az Gelir, Kira Yardımı ve Doğum yardımı ) Nisan ayının sonuna kadar uzatılmıştır. Kentro Koinotitas aracılığıyla yapılan dilekçeler yapılmayacaktır. Yeni gelişmeler doğrultusunda Kentro Koinotitas halkımızı bilgilendirecektir.
    5. OGA memurları sadece Sağlık Defterlerinin açılması işlemlerini yapacaktır.
    6. Nüfus kayıt işlemleri için sadece acil olanlar yapılacaktır. Ayrıca, bazı evraklar, elektronik olarak talep edilebilip, kurumlara da elektronik olarak gönderilecektir.
    7. (Evlilik,doğum,ölüm,vs) gibi bildirim işlemlerinin yanısıra , acil olan durumlarda işlem yapılacaktır. Şu günlerde sağlığımızı tehdit etmekte olan virüs nedeniyle önce halkımızın sağlığını düşünerek hareket etmek zorundayız.

    Vatandaşlarımızın, sadece acil işlemler için Belediyeye müraacat etmeleri hususunda anlayışlarını bekleriz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.